Nil Karaibrahimgil – Seviyorum Sevmiyorum Şarkı Sözü

Nil Karaibrahimgil – Seviyorum Sevmiyorum

Seviyorum sevmiyorum
Kaç yaprak var bilmiyorum
Ben seni kopardım attım
Kendimi toparlıyorum

Var mı şimdi başka biri?
Onu bana benzettin mi?
Ne yaparsan o ben olmaz
Parçaları sana uymaz

Kendimi bunun için mi yorucam ben?
Kalbimi bunun için mi kırıcam ben?

Yok ki senin bir yedeğin
Kötü kedi Şerafettin
Söyle nasıl kıydın bana?
Hem canındım hem ciğerin

Kendimi bulamıyorum
Geri alamıyorum
Ben her gece rüyalarda
Hep sana hak veriyorum

Kendimi bunun için mi yorucam ben?
Kalbimi bunun için mi kırıcam ben?

Yok ki senin bir yedeğin..

Facebook'ta Paylas

53 Yorum yapildi

  • merve
    01 Nisan 2009 | Permalink |

    cok güzel bir sarki eline agzina saglik ama pantolonu hic uymamis güzel olmamis yani ama gercekten sesin cok güzel

  • Didem
    13 Nisan 2009 | Permalink |

    1 Numarasın Nil Karaibrahimgil

  • qlsm
    14 Nisan 2009 | Permalink |

    bende NiL hayranlarındanımmm senii çoo…q seviorumm sesin çoq qüzell sende çoo..q qüzelsn seni istinye parkta qördmm harikasınn..! 😉

  • tül!n
    15 Nisan 2009 | Permalink |

    HaRşKa bİ ŞaRkI AmA PaNtOlUnUN fAlAn HiÇ hOş dUrMuYo…..AmA şArKIn HaRiKa bAyIlIyoRUm

  • ecem
    15 Nisan 2009 | Permalink |

    tül!ine kesinliqle ve bu tip yorum uapan arkilre katılıyorum bencede pantolunun hiç uymamış beee ama olsun şarkı harika

  • gizem
    22 Nisan 2009 | Permalink |

    ya manyak bişi ya off ölüom abi yaa süper bu kız 1 numara denilcek söz kalmıo söyleye söyleye bitiremedim harikasın nillll

  • semiramis
    23 Nisan 2009 | Permalink |

    çok güzel şarkı hele ben seni kopardım attım kendimi toparlıyorum bölümü benim için yazılmış zaten çok bomba şarkıı canın sıkııdımı patlat gitsin bu şarkıyı…!!!!!!!!!

  • büşra
    23 Nisan 2009 | Permalink |

    nil seni seviyorum pantolonun falan çok güzel
    senden ileti bekliyorum nil
    sesin hariraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…

  • banu
    23 Nisan 2009 | Permalink |

    nil adın kısa soyadın uzun valla :D:D

  • banu
    23 Nisan 2009 | Permalink |

    ama şarkı gerçekten çok güzel bişey diemem xDxD

  • nehir
    24 Nisan 2009 | Permalink |

    çok güzel bir şarkı kıyafetin makyajın çok güzel olmuş

  • merve
    26 Nisan 2009 | Permalink |

    bence pantolonu çok güzel çokta yakışımış güzele ne yakışmaz :)

  • gizem
    30 Nisan 2009 | Permalink |

    sen bir harikasın şarkılarına bayılıyorum dinledik çe dinliyorum süpersin gerçekten de SÜPER

  • hilal
    30 Nisan 2009 | Permalink |

    seni çok seviyorum hergün şarkılarını dinlemeden duramıyorum yani kısacası süpersin

  • melinda
    19 Mayıs 2009 | Permalink |

    süper bir müzik yaa ‘ Kendimi bunun için mi yorucam ben?
    Kalbimi bunun için mi kırıcam ben?

  • tuana
    20 Mayıs 2009 | Permalink |

    nillll bencee yukarıdaki arkadasımız gülsüm abartmış ayıp olmasın diye böle söylüyoo uydurmasınn afedersinn ama çokta abartılcak bi durum deil yanii abartmışş arkadas hava basacak yaaa

  • açelya
    23 Mayıs 2009 | Permalink |

    BENCE KIYAFETİ HARİKA BUNUN İÇİN YORUMA BİLE GEREK YOK .. SEN DÜNYALAR TATLISI BİRİSİN NİLCİM AŞKIM BENİM . BENCE TUANA ARKADAŞ BİRAZ KENDİSİ HAVA BASIYOR..

  • şeyma
    23 Mayıs 2009 | Permalink |

    BENDE AÇELYA ARKADAŞIMA KATILIYORUM TUANA BÖYLE GÜZEL Bİ SANATÇIYA BU SALAKÇA SÖZLER SÖYLENMEZ GERÇEKTEN KENDİSİ HAVA BASIYOR..

  • tuana
    24 Mayıs 2009 | Permalink |

    GÜZELL GALİBAA ::D şaka şaka güzerl olmuşş

  • AHSEN KOÇER
    31 Mayıs 2009 | Permalink |

    nil karainrahimgülü bende çok seviyorum biz şarkısını dinlycez nilkarainrahimgülün pantolnu elştircek değiliz siz eliştirmenmisinz hayır eee konuşmayın onu eliştirmenler yapar nil süpersin diyip geçin aamaa gerçekten süper bir kız yaa

  • Nil
    01 Haziran 2009 | Permalink |

    Güzel bu şarksısı ve diğer şarkılarıda güzel zaten bu kzıın yani (Nil KARAİBRAHİMGİL) ÇILGIN OLDUĞU İÇİN ÇOK HOŞUUMA gidiyor saçı,dansı,süper ya çok da deqil dermişim:D

  • büşra
    02 Haziran 2009 | Permalink |

    nil e bayılıyorum c anım o benim

  • TORRES
    16 Haziran 2009 | Permalink |

    Seviyorum Sevmiyorum Kaç Yaprak Var Bilmiyorum Ben Seni Kopardım Attım Kendimi Toparlıyorum Varmı Şimdi Başka Biri Onu Bana Benzettinmi Ne Yaparsan O Ben Olmaz Parçaları Sana Uymaz Kendimi Bunun İçin yorucam Bennnnn Kalbimi Bunu İçinmi Kırıcam Bennn Kendimi Bunun İçinmi Yorucam Bennn Kalbimi Bunu İçinmi Kırıcam Bennn Yok ki Senin Bir Yedeğin Kötü Kedi Şerafetin Söyle Nasıl Kıydın Bana Hem Canımdın Hem Ciğerim Kendimi Bulamıyorum Geri Alamıyorum Ben Her Gece Rüyalarda Hep Sana Hak Veriyorum Kendimi Bunun İçinmi Yorucam Ben Kalbimi Bunun İçinmi Kırıcam Ben Kendimi Bunun İçinmi Yorucam Ben Kalbimi Bunun İçinmi Kırıcam Ben
    Kendimi Bunun İçinmi Yorucam Ben Kalbimi Bunun İçinmi Kırıcam Ben
    Kendimi Bunun İçinmi Yorucam Ben Kalbimi Bunun İçinmi Kırıcam Ben Kendimi Bunun İçinmi Yorucam Ben Kalbimi Bunun İçinmi Kırıcam Ben
    Yok ki senin bir yedeğin..
    Yok ki senin bir yedeğin..
    Yok ki senin bir yedeğin..

  • KADRİYE
    20 Haziran 2009 | Permalink |

    nil seni çok ama çok seviyorum.tüm şarkılarına hayranım.hayatını özgürce yaşıyorsun bu yüzden senin adın özgür kız bence.hiç bir şeyi kafana takmıyorsun.neysse şarkıların süper .seviyorum sevmiyorum klibindeki pantol çok güzel bence merve’nin dediğine bakma.sana ne giysen çok yakışıyor.sen çılgınsınya sana her şey yakışıyor .ayyyyy yaaa seni çok seviyorum yaaaa

  • özlem
    24 Haziran 2009 | Permalink |

    nil abla harikasın ya

  • zeynep
    10 Temmuz 2009 | Permalink |

    la bu nası şarkı fıstık adamı manyak ediyo nil ablayıda çok seviyorum sen muhteşemsin ve seninle gurur duyuyorum canım benim

  • oğuz
    06 Eylül 2009 | Permalink |

    bence sesin çok güzel ve akıllısın

  • elif
    15 Eylül 2009 | Permalink |

    juj

  • deniz
    25 Eylül 2009 | Permalink |

    nil karaibrahimgile bayılıyorummmm

  • ece
    04 Ekim 2009 | Permalink |

    sni çok seviyorum aşkımmmm

  • lkkmcxhjxc
    09 Ekim 2009 | Permalink |

    süper şahane manyaaaaaaaaaaaaak ölüyorum şarkıya ve sana nil

  • adını vermek istemeyen gizli ajan
    27 Ekim 2009 | Permalink |

    nilciğime va şarkısına muck muck muck muck muck

  • öZnUr
    02 Ocak 2010 | Permalink |

    ben de Merve nin dediklerine katılıyorum sesin çök guzel ama pantölonün üymemiş

  • tuana
    09 Şubat 2010 | Permalink |

    manyak bi şarkı yha tm bana öre

  • qİzEm
    21 Şubat 2010 | Permalink |

    ay manyak bi şarkı abicim yaaaaaaaaa nilin hayranıyızz :) muck

  • nigar
    18 Mart 2010 | Permalink |

    merhaba beyendim

  • nigar
    18 Mart 2010 | Permalink |

    nil cok guzel

  • nigar
    18 Mart 2010 | Permalink |

    aliye nasilsin. bana haber yolla

  • azerikizi nigar
    19 Mart 2010 | Permalink |

    merhaba nasisiz arkadaslar ben aslnda azeriyim sadece burada tukce yaziyorum

  • azerikizi nigar
    31 Mart 2010 | Permalink |

    merhaba yinede ben nasilsiniz ben bura mesajimi okuldan en iyi arkadasim Aliye ile yaziyorum

  • ALIYE DIYORKI
    03 Nisan 2010 | Permalink |

    NIL COK GUZEL . AZERI KIZI NIGAR ONDAN COOOK GUZEL.

  • AZERI KIZI ADILE DIYORKI
    03 Nisan 2010 | Permalink |

    ARKADASLARIM NIGAR VE ALIYEYI COOOK SEVIYORUM VE ONLARA BURDAN SEVGILERIMI GONDERIYORUM.

  • azerikizi nigar
    03 Nisan 2010 | Permalink |

    girdim

  • azerikizi nigar
    03 Nisan 2010 | Permalink |

    aliye niye yazmirsan

  • azerikizi nigar
    03 Nisan 2010 | Permalink |

    ya aliye lutfen yaz

  • azerikizi nigar
    03 Nisan 2010 | Permalink |

    aliye seni oldurucem elimden kurtulamiyacaksin

  • cansu
    11 Nisan 2010 | Permalink |

    hyr ben sıse katılmıorum sız anlamıyosunus galıba sevkden bence pantolonu cok gusel yumus yalaka faan da yabmıom bence cok gusel olmus ben de cok sevıourum en buyu nil karaibrahimgil;)

  • bu mudur??? budur
    28 Mayıs 2010 | Permalink |

    bu mudur? budur

  • azerikizi nigar
    29 Ağustos 2010 | Permalink |

    merhaba arkadaslar ben buraya co giriyorum ve herkesi cok seviyorum

  • aliye
    12 Kasım 2010 | Permalink |

    nigar men girmisem cavab yaz mene

  • aliye
    12 Kasım 2010 | Permalink |

    nigar niye yazmirsan menden kusmusen

  • azerikizi nigar
    12 Kasım 2010 | Permalink |

    MERHABA ALIYE VE CANSU

  • azerikizi nigar
    12 Kasım 2010 | Permalink |

    MERHABA ARKADASLAR LUTFEN BANA ARKADASLARIMLA YAZISMAYA YARDIM EDIN

Yorum yapin, fikrinizi paylasin!

Email adresiniz gizli tutulur. * ile isaretli alanlar zorunludur

Isim (Gerekli)
Eposta (Gerekli)
Yorumunuz :

*
= 5 + 4